GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Nude Ambition

 

Display w500

Nude Ambition - Beautifully nude but never vulnerably naked!

Mii erbjuder i vår produkter som gör dig självsäker och får din hud att stråla. Produkter som är enkla att använda, produkter du alltid kan lita på! Istället för att dölja, framhäv dina drag med rätt produkter för dig.
Double Delight Blush & Bronze

En duo som ger din hud glow med ett tropiskt rouge som ger dig en fräsch rosighet och en bronzer som ger dig en solkysst look. Bronzern kan även användas till contouring, Färgerna kan både användas tillsammans och var för sig.

Doubel Delight Blush Bronze w500

Illusionist Translucent Powder

Vårt transparanta puder gör din bas long-lasting och snygg med en airbrush effekt - som ett photoshop puder! Pudret har en sammets finish som jämnar ut huden och gör att porer och linjer ser mindre ut. Hudvänliga estrar håller huden återfuktad. Använd pudret för att fixera flytande foundations och concealer.

Illusionist Translucent Powder w500

Double Delight Concealer & Serum

Uppljusande makeup för ögonen! I ena änden finns ett vårdande och uppljusande serum med ett unikt, återfuktande komplex som stimulerar cirkulationen under ögonen och motverkar mörka ringar och påsar. Kan blandas med concealern för att få ett mer täckande resultat under ögonen. Blanda concealer och serum till den konsistens och täckning du önskar.

I andra änden hittar du en krämig concealer som är lätt att jobba in. Concealern är berikad med jojoba-olja. Pigmenten täcker ojämnheter och har en uppljusande ettekt. Kan användas för att täcka ojämnheter i hela ansiktet.

Double Delight Concealer w350

 

 

UPP